Manchester United'da, Ashley Young dönemi sona eriyor!

Serie A ekiplerinden Inter, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Ashley Young'ı renklerine bağlamaya çalışıyor.

SPOR 08.01.2020, 13:51 12.01.2020, 15:27
Manchester United'da, Ashley Young dönemi sona eriyor!

Premier Lig takımlarından Manchester United’da oynayan sol bek Ashley Young, İtalya ekibi Inter’e transfer olacak. Inter Teknik Direktörü Antonio Conte, 34 yaşındaki oyuncunun transferini bu ay içerisinde tamamlamayı planlıyor. Ancak United başarılı oyuncusunun Ocak’ta takımdan ayrılmasını istemiyor.

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Young, İngilizlerin izin vermesi durumunda Inter ile 1,5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Ancak Young’ın gidişine onay verilmezse Inter ile ön sözleşme imzalayacak olan oyuncu, sezon sonunda Inter’e bedelsiz olarak 1 yıllık imza atacak.

2011'de Aston Villa’dan transferi gerçekleşen Young için 17 milyon Pound ödenmişti. Manchester United’daki 9. yılını geçiren ve kaptanlık pazubandını takan Young, bu sezon oynadığı 18 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

Manchester United'da 250’nin üzerinde maçta görev yapan sacvunmacı, Sir Alex Ferguson, David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho ve Ole Gunnar Solskjaer gibi isimlerle çalıştı.

Eğer Inter bu transferi tamamlarsa Romelu Lukaku ve Alexis Sanchez’ten sonra üçüncü kez Manchester United’dan bir futbolcuyu renklerine bağlamış olacak.

Yorumlar (0)