Başsoy’un anlatımıyla, hepimiz aynı belediye otobüsündeyiz aslında…

Yazar Ateş İlyas Başsoy, ‘Seveceksen Radikal Sev’ kitabının ardından seririn devam kitabı ‘Hepimiz Aynı Belediye Otobüsündeyiz’ i okuyucularla buluşturdu.

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2020, 13:04 03.12.2020, 18:23
Başsoy’un anlatımıyla, hepimiz aynı belediye otobüsündeyiz aslında…

İletişimci yazar Ateş İlyas Başsoy, yeni bir kitabını daha okuyucularla buluşturuyor. 2011’de yazdığı “AKP Neden Kazanır? CHP Neden Kaybeder?” kitabıyla siyasetin gündemine oturan ve 2019’da seçim döneminde strateji ve kampanya dilini ülke genelinde uygulayan Başsoy, daha sonra “Seveceksen Radikal Sev” kitabını çıkarmıştı.


2019’daki CHP’nin Yerel Seçim Kampanya Başkanı olarak da görev yapan Başsoy, “Diyalojik İletişim” e geçiş için çalışmalar yapmış ve ‘kalıcı bahar’ ının çözüm önerileri sunmuştu. Başsoy’un “Seveceksen Radikal Sev” un devamı niteliğindeki yeni kitabı “Hepimiz Aynı Belediye Otobüsündeyiz” okuyucuyla buluştu. 
 


 

Hepimiz Aynı Belediye Otobüsündeyiz, seçim kitabının ötesinde bir hikaye anlatıyor


Okuyucusuna “Ne yaptığımızı bilmezsek, ne yapacağımızı nasıl bilebiliriz?” diye soran Ateş İlyas Başsoy, okuyucunun kitabı bitirdiğinde Türkiye’ye ve geleceğe umutla bakacağını amaçladığını dile getiriyor. Kitabı, ‘Seçim’ kitabı anlamının daha da ötesine ve geniş anlamıyla yararlanılması gerektiğinden söz eden “Hepimiz Aynı Belediye Otobüsündeyiz” kitabı, Ayrıntı Yayınları etiketiyle kitapevlerinde yerini aldı.


Kitapla ilgili Müjdat Gezen, Tuna Kiremtçi, Veli Saçılık, İhsan Aktaş ve Cahit Işık gibi isimler de yorumlarını dile getirdi…

Yorumlar (0)