Başarılı oyuncu Nejat İşler’e, Bangladeş’ten ödül geldi!

Son olarak ‘Çukur’ ve ‘Saygı’ dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Nejat İşler’e ödül geldi. Bangladeş’te düzenlenen 19. Dhaka Film Festivali'nde İşler, “9,75” filmindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazandı.

KÜLTÜR-SANAT 17.02.2021, 17:49
Başarılı oyuncu Nejat İşler’e, Bangladeş’ten ödül geldi!

Yönetmenliğini ‘Ezel’, ‘Son’, ‘Karadayı’, ‘Çarpışma’, ‘İçerde’ ve ‘Babil’ gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen başarılı yönetmen Uluç Bayraktar’ın gerçekleştirdiği “9,75” filmi, merakla beklenen yapımlar arasında. Dünya galasını Brezilya’da düzenlenen Sao Paulo Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren film, Amerika’da düzenlenen San Diego ve St. Louis Film Festivallerinin ardından, 19. Dhaka Film Festivali’nde yarıştı.

Nejat İşler’e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü

16-24  Ocak tarihleri arasında gerçekleşen 19. Dhaka Film Festivali'nin yarışma filmlerinden bir tanesi olan "9,75”e ödül geldi. Filmdeki performansıyla, Son olarak ‘Çukur’ ve ‘Saygı’ dizilerinde izleyiciyle buluşan başarılı oyuncu Nejat İşler’e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü verildi.

Mehmet Eroğlu’nun "9,75 Santimetrekare" adlı romanından uyarlanan film, yönetmen Uluç Bayraktar’ın da ilk uzun metrajlı filmi olarak dikkat çekiyor. Gezi direnişi döneminde geçen filmin hikayesi, kırklı yaşlarının başındaki bir yazar olan Ahmet’e odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda İşler’e; Funda Eryiğit, Berkay Ateş, Menderes Samancılar, Eylül Dursun, Ercan Kesal, Şebnem Bozklu ve Cem Uslu da eşlik ediyor.

Yorumlar (1)
Meryem 3 yıl önce
Tebrik ederim nejat bey başarılarınız devamini dilerim sizi çok seviyorum