Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in filmi Maria'dan ilk görseller geldi

Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in başrollerini paylaşacağı "Maria" filminin setinden ilk kareler geldi. Çekimlerin 8 hafta süreceği kaydedildi. Yönetmen Pablo Larrain, "Angelina Jolie'nin rol için olağanüstü şekilde hazırlandığını söylemeliyim." dedi. Peki filmin konusu ne? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 10.10.2023, 17:03 11.10.2023, 18:48 Hakan Öksüz
Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in filmi Maria'dan ilk görseller geldi

Haluk Bilginer ile Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin başrollerinde yer alacağı biyografik filmin duyurulması, büyük heyecana neden olmuştu. Pablo Larrain'in yönetmenliğinde çekilecek "Maria" filmi için motor dönmeye başladı. Sosyal medyada filmin setinden ilk kareler paylaşıldı. 

Haluk Bilginer, "Aristotle Onassis" karakterini canlandıracak

Maria filminde Yunan asıllı ABD'li soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatı konu ediliyor. Steven Knight'ın senaryosunu kaleme aldığı filmde dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie, başrolde yer alıyor. Haluk Bilginer ise Callas'ın partneri Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'e hayat verecek.

Çekimler 8 hafta sürecek

Maria Callas'ın Paris'te geçirdiği yılları ve 1970'lerdeki derin yalnızlığını işleyecek filmin çekimleri 8 hafta devam edecek. Milano, Budapeşte, Yunanistan ve Paris'te  gerçekleştirilecek çekimlerden ilk karelerin paylaşılması heyecan yarattı.

Yönetmen Pablo Larrain çok heyecanlı

Filmin prodüksiyonuna başladıklarını kaydeden yönetmen Pablo Larrain, "İnanılmaz heyecanlıyım. Steven Knight'ın harika senaryosu, iyi oyunculardan kurulu kadro ve yetenekli çekim ekibi sayesinde Maria Callas'ın muhteşem eserlerini dünyaya göstereceğiz. Angelina Jolie'nin rol için olağanüstü şekilde hazırlandığını söylemeliyim." dedi.

Yorumlar (0)