Yılın son kabine toplantısı yarın: Gündemde neler var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak 2022 senesinin 24. kabine toplantısında Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın milli sisteme bağlanması, EYT düzenlemesi gibi konular ele alınacak.

GÜNDEM 25.12.2022, 13:03
Yılın son kabine toplantısı yarın: Gündemde neler var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Erdoğan'ın başkanlığında 2022 senesinin son toplantısını gerçekleştirecek.

Külliye'de gerçekleştirilecek olan 2022 senesinin 24'üncü ve son kabine toplantısında yoğun bir gündem söz konusu olacak.

EYT'ye ilişkin sunum yapılacak

Bilgin, sigorta başlangıcı 8 Eylül 99 veyahut öncesinde olan çalışanları ilgilendiren EYT'ye dair çalışma hakkında sunum gerçekleştirecek. Yapılacak toplantıda kısa zaman içerisinde Meclis'e sunulması planlanan düzenlemenin detaylarına dair ayrıntılı bir değerlendirme gerçekleştirilecek.

Karadeniz'de keşfedilmiş olan doğal gazın milli sisteme bağlanmasına ilişkin yürütülen çalışmalarda son durum da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin gündeminde olacak.

Karadeniz gazına ilişkin yeni müjdeler paylaşılacak

Fatih Dönmez, Karadeniz gazına ilişkin gelişmeleri kabinede paylaşacak.

Erzurum'da dün yapmış olduğu paylaşımda, "Pazartesi günü yeni müjdelerimizi milletimize duyuracağız." diyen Erdoğan'ın kabinenin ardından yapacağı millete sesleniş konuşmasında alınacak kararları kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Toplantıda ayrıca 2022 senesine dair genel değerlendirmenin yanında yeni senede başta dış politika, ekonomi ve terörle mücadele başta olmak üzere birçok alanda yapılacak olan çalışmalar ile Meclis'te bunlara ilişkin atılacak olan adımların ele alınması bekleniyor.

Yorumlar (0)