Volkan Demirel gözyaşlarıyla yayın açtı: Lütfen yardım edin!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve Hatay'ı da etkileyen deprem sonrası sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Ağladığı görülen Demirel, "Lütfen yardım gönderin, yardıma muhtaç kişiler var. İnsanlar can çekişiyor." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 06.02.2023, 11:27 07.02.2023, 09:18 Hakan Öksüz
Volkan Demirel gözyaşlarıyla yayın açtı: Lütfen yardım edin!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4'lük deprem nedeniyle en az 284 kişi öldü, 2323'ten fazla kişi yaralandı. Saat 4.17'de meydana gelen depremin ardından Gaziantep'te de 6,5 büyüklüğünde artçı sarsıntı kaydedildi. Hatay'da da hissedilen deprem, en az 4 kişinin ölümüne, 200'den fazla kişinin yaralanmasına neden oldu.

Volkan Demirel: "Neredesiniz, lütfen yardım gönderin"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadan açtığı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. "Neredesiniz ekipler, yardıma muhtaç kişiler var." ifadeleriyle paylaşımda bulunan Demirel, "Ne olur yardım edin! Ne kadar imkan varsa gönderin, lütfen. Sadece Hatay'da durum böyle değil. Çevredeki illerde de durum kötü. İnsanlara ulaşmakta güçlük çekiyoruz. Kendi olanaklarımızla bir yere kadar yardım edebiliyor. Halk perişan, can çekişiyor. Allah rızası için yardım gönderin." diye konuştu.

Yorumlar (0)