Terörle mücadelede son durum: 2 terörist etkisiz, 1 şehidimiz var!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen Pençe Kaplan Harekatı'nda 1 askerimizin hain saldırıda şehit olduğu duyuruldu. Bakanlık tarafından terör mevzilerinin tek tek yok edildiği bilgisi paylaşılarak 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldı.

GÜNDEM 09.08.2020, 00:55
Terörle mücadelede son durum: 2 terörist etkisiz, 1 şehidimiz var!

Mehmetçik'imiz yurt içinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK başta olmak üzere hiçbir terör örgütüne geçit vermiyor. 

Kuzey Irak'ta 2 terörist etkisiz

Son olarak Pençe Kaplan operasyonunun yürütüldüğü Kuzey Irak'ta 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Açıklamayı Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Bakanlığın yaptığı açıklamada, teröristlerin inlerinin başlarına yıkılmaya devam edildiği bilgisi paylaşılarak, Irak'ın kuzeyinde bulunan Zap bölgesinde gözetleme ve keşif vasıtalarıyla tespit edilen PKK'lı 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldı.

1 şehidimiz var!

Öte yandan Kuzey Irak'tan acı bir haber de geldi. Samsun Valiliği tarafından Samsun Vezirköprü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın Kuzey Irak'taki Pençe-Kaplan Harekatı'nda yürütülen arama tarama çalışmaları sırasında terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olduğu bilgisi paylaşıldı.

Samsun şehidimiz bu gece askeri uçakla Samsun'a getirilecek ve Ural'ın naaşı bugün Vezirköprü'de düzenlenecek olan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar (0)