Sırtından 5 kez yanlışlıkla bıçakladım!

İstanbul Arnavutköy'de bir sürücünün önünü 34 PML 55 plakalı çakarlı aracıyla kesen ve sırtından 5 kez bıçaklayan şehir eşkıyası tutuklandı. 20'lik magandanın 6 sabıkasının olduğu ve ifadesinde tartıştığı kişiyi 5 yerinden yanlışlıkla bıçakladığını söylediği öğrenildi.

GÜNDEM 24.08.2020, 17:28 24.08.2020, 17:36
Sırtından 5 kez yanlışlıkla bıçakladım!

İstanbul Arnavutköy'de trafikte sıkıştırdığı ve önünü kestiği bir aracı durdurarak şoförüyle tartışan ve tartışma sonrası 5 kez sırtına bıçak saplayan 20 yaşındaki maganda Muhammed Enes Uysal tutuklandı.

Geçen günlerde İstanbul Arnavutköy'de kanuna aykırı olarak bulundurduğu çakarlı minibüsün sürücüsü şehir eşkıyası Muhammed Enes Uysal, seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı Dadaş Aras'ın önünü aracıyla kesmiş ve Dadaş Aras'ın onca dil dökmelerine rağmen tartışmayı büyüttükten sonra sırtından 5 kez bıçaklamıştı.

Polis, şehir eşkıyası Muhammed Enes Uysal'ı Avcılar'da yakalayarak gözaltına almış ve Emniyete götürülerek ifadesini aldıktan sonra adliyeye getirmişti.

6 suçtan sabıkası var

Saldırgan eşkıya Muhammed Enes Uysal'ın 6 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunduğu ortaya çıktı. 

İfadesi tam bir deli saçması

Emniyete götürülen şehir eşkıyası Muhammed Enes Uysal'ın ifadesinde, yol vermeyince tartışmaya başladığını, çok nazik davrandığını, ancak karşıdaki sürücünün elindeki telefonla kendisinin görüntüsünü almaya başladığını, ardından telefonu kapatıp kendisine saldırdığını, bıçak çektiğini iddia etti.

Görüntülere rağmen peş peşe onlarca yalanı sıralayan şehir eşkıyası Muhammed Enes Uysal, kendisinin de bıçağı almaya çalıştığını, o esnada boğuşurken Dadaş A'nın sırtından 5 kez yanlışlıkla bıçaklandığını ileri sürdü.

Akıllara zarar ifade veren maganda Muhammed Enes Uysal, Dadaş Aras'ın aracındaki 30 bin lirayı aldığı yönündeki iddialara ise "parayı almadığı ve bilgisi olmadığı" cevabını verdi.

Yorumlar (0)