Şehitlerin kanı yerde kalmadı! 44 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanı Akar, Akçakale'de meydana gelen terör saldırısının sonra başlatılan ‘Cezalandırma operasyonları’ neticesinde 44 teröristin öldürüldüğünü açıklayarak, şehitlerin kanını yerde bırakmadıklarını ifade etti.

GÜNDEM 15.01.2022, 12:16 15.01.2022, 12:20
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! 44 terörist öldürüldü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında 3 askerimiz, terör örgütünün hain saldırısında şehit olmuştu.

“Şehitlerin kanı yerde kalmadı!”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Akçakale sınırındaki terör saldırısından sonra başlatılan operasyonlara yönelik sorulara cevap verdi.

Akar, şu ana kadar Akçakale saldırısından sonra başlatılan operasyonlarda 44 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi ve şunları söyledi:

“Hain saldırıdan sonra belirlenen hedeflere cezalandırma operasyonları düzenledik. Cezalandırma operasyonları neticesinde kahraman Mehmetçik, son rakamlarla birlikte 44 teröristi etkisiz hale getirdi. Asla şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Mutabakatlar çerçevesinde Suriye’deki muhataplarımızın sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz. Sınırlarımızın arkasından gelen saldırıların, artık tahammül sınırlarımızı zorladığını ve sınırlarımızı aştığını ifade edebiliriz” 

"Saldırılar, misliyle karşılık bulacak"

Şehitlere bir defa daha rahmet, ailelerine, aziz millete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyen Akar, “Yapılan tüm saldırıların hesabının sorulacağından ve misliyle karşılık bulacağından kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)