PKK/YPG'den 16 saldırı

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekât bölgesine bölücü terör örgütü PKK/YPG'li teröristler tarafından son 24 saatte havan ve roket atışlarıyla toplam 16 taciz/saldırı gerçekleştirdi." denildi.

GÜNDEM 10.11.2019, 12:22 11.11.2019, 12:52
PKK/YPG'den 16 saldırı

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türkiye'nin yanıbaşına kurulmak istenen terör devletinin önüne geçmek ve Suriyelilerin ülkelerine dönebilmeleri için huzur ortamı sağlamak amacıyla Türkiye tarafından başlatılan ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Suriye Millî Ordusu (SMO) tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekâtı'nın gerçekleştirildiği bölgede bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu teröristler tarafından son 24 saatte havan ve roket atışlarıyla toplam 16 taciz/saldırı yapıldığını kaydetti.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından "Barış koridoru"nun tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulduğu bildirildi.

Bölücü terör örgütü PKK/YPG üyesi teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizlerinin sürdüğüne vurgu yapılan açıklamada, "Teröristler son 24 saatte havan ve roket atışlarıyla toplam 16 taciz/saldırı gerçekleştirdi." denildi.

Yorumlar (0)