PKK'da koronavirüs!

Bölücü terör örgütü PKK, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) belirtisi taşıyan militanların bazılarını ölüme terk ediyor, bazılarını ise canlı bomba eylemi yapmaya zorluyor.

GÜNDEM 27.03.2020, 12:24
PKK'da koronavirüs!

PKK silahlı terör örgütünün Covid-19 (yeni tip koronavirüs) belirtisi görülen teröristleri ölüme terk ettiği ya da canlı bomba eylemcisi olmaya zorladığı ortaya çıktı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, dünyada birçok insanın yaşamını yitirmesine yol açan Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgını, İran, Irak ve Suriye'deki terör örgütü PKK/PYD/PJAK üyesi teröristlerde de görülmeye başlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kış operasyonları nedeniyle iyice zayıflayan ve sahibi ülkelerden bekledikleri yardımı alamayan teröristler arasında koronavirüs iyice yayıldı.

Covid-19'un (yeni tip koronavirüs) bölücü terör örgütü PKK ve bağlı tüm kollarında yarattığı panik; teslim olan teröristlerin ifadeleri, ele geçirilen örgütsel dokümanlar ve teröristler arasındaki görüşmelere yansıyor.

Ya kaçmak ya da intihar etmek!

Teröristlerin ifadeleri, ele geçirilen örgüt dökümanlar ve telsiz görüşmelerinden oluşturulan verilere göre PKK, koronavirüsle enfekte olan militanlarını ilkel koşullarda kaçınılmaz sona yani ölüme terk ediyor.

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) bulguları olan bölücü terör örgütü mensubu teröristlere tedavi olma şansı vermeyen PKK'nın sözde yöneticileri, virüsten ölmek yerine bu teröristleri canlı bomba eylemi yaparak ölmeye zorluyor.

Teröristlerden birçoğu, Türk güvenlik güçlerine teslim olmayı, bunun mümkün olmaması durumunda ise intihar etmeyi çare olarak görüyor.

Haberleşme yasaklandı

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) bulaşma riskine karşı bölücü terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi konumundaki teröristler tedbir olarak toplantı yapmıyor. Sözde yöneticilerin sağlık birimleri, yeni tip koronavirüs belirtilerini taşıyan teröristleri, izolasyon imkânları bulunmadığı gerekçesiyle muayeneye dahi kabul etmiyor.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının, PKK'da çözülmeye yol açmasından tedirgin olan terör örgütünün üst yönetimi, yeni tip koronavirüse yakalanan teröristlerin gizli tutulmasını isteyerek bu konuda haberleşme yapılmasını yasakladı.

Yorumlar (0)