Özelleştirme İdaresi 6 ildeki 11 taşınmazı satışa çıkardı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 6 kentte bulunan 11 taşınmazı satış usulü ile özelleştirecek.

GÜNDEM 27.01.2023, 00:00 28.01.2023, 09:09
Özelleştirme İdaresi 6 ildeki 11 taşınmazı satışa çıkardı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 6 il içindeki 11 taşınmazı satış yöntemi ile özelleştirmek üzere çalışmalara başladı. İdarenin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşınmazlar için teklifler kapalı zarflarda verilecek

Bu kapsamda, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki bir, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki 3, İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki 4 ve Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir taşınmaz satışa sunuldu.

Kentlerde belirlenen taşınmazların illere ve metrekaresine göre farklılık göstermekle beraber 250 bin lira ila 20 milyon lira aralığında geçici teminat bedelleri bulunuyor.

Son teklif sunma tarihi, Bursa, İstanbul ve Antalya'da bulunan taşınmazlar adına 21 Şubat, Yalova, Aydın ve Ankara'da yer alan taşınmazlar adına ise 22 Şubat şeklinde belirlendi.

İhaleler, teklif sahiplerinden kapalı zarf içerisinde rakamların alınarak görüşmeler üzerinden "pazarlık" yöntemiyle düzenlenecek ve pazarlık çalışmalarının sürdürüleceği teklif sahiplerinin katılımda bulunacağı açık artırımın ardından sonuçlandırılacak.

Yorumlar (0)