MSB’den “şanlı komando” paylaşımı 

Kuzey Irak kırsallarındaki Pençe Operasyonları devam ederken MSB de manevi desteğini sosyal medya üzerinden göstermeye devam ediyor. MSB bugün, şanlı komandolarımızın arazi fotoğraflarını milyonlarca kişiyle paylaştı. 

GÜNDEM 15.06.2021, 17:49 16.06.2021, 15:58
MSB’den “şanlı komando” paylaşımı 

Kuzey Irak’ta havadan ve karadan gerçekleştirilen Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek operasyonları devam ederken Milli Savunma Bakanlığı da hem bölgedeki gelişmeleri aktarıyor hem de yaptığı paylaşımlarla Mehmetçik’e manevi desteğini veriyor. 



Kuzey Irak’ı teröristlerden temizlemeye ant içmiş Mehmetçiklerimizin operasyonunda fotoğraf paylaşan MSB hesabı, kararlı olduklarını bir kez daha haykırdı: “Azim ve kararlılıkla devam ediyoruz.”  



Zorlu arazi şartlarından fotoğraf geldi 

Zorlu arazi şartlarında emin adımlarla yürüyen komandonun fotoğrafı paylaşıldı. Altında ise operasyonlardaki kararlılık vardı. MSB, şu mesajı verdi: “Kahraman komandolarımız, Pençe Operasyonları kapsamında zorluklara rağmen kararlılık ve azimle yoluna devam ediyor.”  



Hem arazi şartlarını gösteren hem de Mehmetçik’in moralinin yüksek olduğunu gözler önüne seren paylaşım ise şu şekildeydi: 

Yorumlar (0)