MSB görüntüleri paylaştı, 29 hedef yok edildi!

Milli Savunma Bakanlığı, saat 00.30'da düğmeye basıldığını, Irak ile Suriye'nin kuzeyindeki 29 hedefin imha edildiğini duyurdu. Petrol tesislerinin de vurulduğu hava operasyonu sonucunda sorumlu düzeydeki bazı teröristlerin öldürüldüğü bildirildi. Hava harekatına katılan uçakların görüntüleri paylaşıldı.

GÜNDEM 13.01.2024, 10:31 13.01.2024, 15:57 Hakan Öksüz
MSB görüntüleri paylaştı, 29 hedef yok edildi!

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen 9 askerin şehit olduğu haberi, ülkeyi yasa boğdu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), saldırı sonrası Irak ile Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen hava operasyonlarına ilişkin bilgi verdi.

Saat 00.30'da düğmeye basıldı

Kandil, Gara, Hakurk ve Metina'ya yönelik yapılan hava operasyonlarında 29 hedef imha edildi. Saat 00.30'da başlatılan hava harekatı neticesinde yok edilen barınak, mağara ve sığınaklarda sorumlu düzeydeki bazı teröristlerin de bulunduğu bildirildi. Hava operasyonunda petrol tesislerinin de vurulduğu vurgulandı.

Hava harekatına katılan uçakların görüntüleri paylaşıldı

Yapılan başka bir paylaşımda ise hava harekatına katılan uçakların görüntüleri aktarıldı. Irak ile Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerinin imha edildiği kaydedildi.

Yorumlar (0)