MSB: 2 asker şehit düştü

MSB, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Operasyonu'nda Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek ve Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın'ın şehit düştüğünü bildirdi.

GÜNDEM 17.07.2022, 21:16
MSB: 2 asker şehit düştü

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda iki askerin şehit düştüğü duyuruldu.

Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek şehit düştü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bugün, bölücü terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşi neticesinde Piyade Teğmen Civelek'in şehit düştüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve baş sağlığı temenni ederiz." denildi.
 

Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın şehit düştü

Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Taşkın'ın tedavi altında olduğu hastanede şehit düştüğü bildirdi.

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bugün bölücü terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşlarımızdan Selahattin Taşkın yaralanarak ivedilikle hastaneye kaldırılmış, gerçekleştirilen müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, TSK ile asil Türk milletine sabır ve baş sağlığı temenni ederiz."
 

Yorumlar (0)