Mahkemeden Arda, Emre ve Muslera hakkında "zorla getirme" kararı!

Bankacı Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin sürmesine hükmeden mahkeme, davada "müşteki" sıfatıyla yer alan Muslera, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu için verdiği kararı açıkladı. Bu isimlerin, sonraki duruşmaya katılmadıkları takdirde "zorla getirilecekleri" bildirildi.

GÜNDEM 09.02.2024, 23:08 Hakan Öksüz
Mahkemeden Arda, Emre ve Muslera hakkında "zorla getirme" kararı!

Denizbank'ın Florya şubesinin eski müdürü Seçil Erzan, yüksek kar vaatli gizli fon davasının merkezindeki isim olarak son aylarda gündemdeki yerini korudu. Kamuoyunda "Fatih Terim fonu" olarak anılan davada Seçil Erzan tutuklu yargılanıyor. 

Futbol dünyasının ünlü isimleri, davada müşteki sıfatıyla yer alıyor

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de aralarında yer aldığı 21 kişinin 25 milyon dolar civarında dolandırıldığı öne sürülüyor. Söz konusu dolandırıcılığın merkezinde yer alan bankacı Seçil Erzan'ın duruşmalardaki çelişkili ifadeleri, davayı içinden çıkılmaz bir hale getirdi.

Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluğu sürecek

Bankacı Seçil Erzan'ın tutukluluğuna ilişkin mahkeme tarafından inceleme yapıldı. Seçil Erzan'ın yanı sıra diğer sanık Ali Yörük'ün de tutuklunun halinin sürmesine hükmedildi. 15 Ocak'ta görülen son duruşmada, tarafların eksiklerinin giderilmesi için süre verildiği kaydedildi. Bir sonraki duruşmanın tarihinin 8 Mart olduğu hatırlatıldı.

Duruşmaya katılmazlarsa zorla getirme kararı uygulanacak

Daha önce duruşmalara katılmayan müştekilerden Fernando Muslera, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nun durumu hakkında avukatlarına uyarı yapıldı. Bu isimlerin sonraki duruşmaya bizzat katılmaları, aksi durumda "zorla getirme" kararının uygulanacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)