Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması

Son günlerde kamuoyunu oldukça meşgul eden "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasına ilişkin konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 29.01.2024, 14:28 29.01.2024, 18:08 Şeyda Gül
Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Sürecin takipçisi olduklarını belirten Belözoğlu, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi

Mağdur olduğu ve kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasına ilişkin konuşan Emre Belözoğlu, bir bankacılık işlemi yapacağını düşünerek, kuzeni vasıtasıyla bir yatırıma giriştiğini söyledi. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduğunu anlatan Belözoğlu, kendisine bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildiğini anlattı.

Süpermarket çalışanına güvenmedik

Yine de buna güvenmediklerini ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttiklerini ifade eden Belözoğlu, daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarını kullandığını dile getirdi. Şu an bu sürecin takipçisi olduğunun altını çizen Belözoğlu, ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh olduğunu söyledi. “Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık” diyen Belözoğlu, onun dışında söyleyecek bir şeyi olmadığının altını çizdi.

Yorumlar (0)