Kırıkkale’de tek günlüğüne apart kiraladı, polis kapısına dayandı 

Diplomasını almak için Yenişehir’e gelen ve tek günlüğüne apart kiralayan genç, polisin GBT sistemine takıldı. Covid-19 pozitif olduğunu bile bile seyahat eden 21 yaşındaki Cemil S., karantinaya alındı. 

GÜNDEM 27.09.2021, 08:16 27.09.2021, 17:54
Kırıkkale’de tek günlüğüne apart kiraladı, polis kapısına dayandı 

Kırıkkale Üniversitesi’nden mezun olan ve diplomasını almak için Mardin’den Kırıkkale’ye gelen, konaklamak için de tek günlük apart kiraladı. Apart kaydı yaptırırken polisin GBT (Genel Bilgi Toplama) sistemine “izlenimi devam ediyor” uyarısı ile düşen 21 yaşındaki Cemil S., çok geçmeden kapısında polisi gördü. 



Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu İl Salgın Denetim Merkezi’ne bildirdi. Filyasyon ekipleri ile birlikte Yenişehir’deki apart eve gelenler, Cemil S.’nin HES kodu kontrolünü yaparak pozitif olduğunu teyit etti. 



Pozitif olduğunu bile bile uçağa bindi 

Ankara’dan Mardin’e uçakla gitmek için zorunlu PCR testi yaptırdığını ve sonucun pozitif çıktığını itiraf eden Cemil S., hiçbir belirtisi olmadığını ve testlerin karıştığını ifade ederek yeniden test yaptırmak istedi. Fakat tüm direnişlerine karşın filyasyon ekipleri, 21 yaşındaki genci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı yurtta karantina altına aldı. 

Yorumlar (0)