Karabük'te bir üniversite öğrencisi intihar etti

Karabük'te bir üniversite öğrencisi KYK yurdunun 3. katından atlayarak intihar etti. Üniversite öğrencisi gencin yaşamına son vermeden önce, sosyal medya hesabından, ‘Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01.30)’ yazdığı öğrenildi.

GÜNDEM 26.03.2024, 11:42 27.03.2024, 09:16 Melina Ay
Karabük'te bir üniversite öğrencisi intihar etti

Karabük Üniversitesi’nde geçtiğimiz günlerde yabancı öğrencilerin sayıca Türklerden fazla olduğu tespit edilirken, çeşitli hastalıkların Türk vatandaşlarına geçtiği iddiaları gündeme gelmişti. Karabük’ten bir üzücü habere daha ulaşıldı.

Olay, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Yaşamına son veren Berkay Yıldırım’ın (24), Edebiyat Fakültesi’nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisiydi. İddiaya göre, binanın 3’üncü katından atlayarak intihar eden Yıldırım’ın oda arkadaşları ile sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada binadan atladığı söyleniyor. İntihar sonrasında, yaşamına son veren gencin Instagram hesabının biyografisine ‘Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01.30)’ yazdığı görüldü.

Çevredeki öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri 24 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)