Denizli’de gürültü kavgası: 1 ölü

Denizli'de komşular arasında yaşanan gürültü kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralanarak kurtuldu.

GÜNDEM 26.03.2024, 12:07 27.03.2024, 09:13 Melina Ay
Denizli’de gürültü kavgası: 1 ölü

Denizli’de bir vatandaş, gürültüden rahatsız olduğunu söyleyerek tartışma çıkardı. Tartışma sonrasında alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavganın sonucunda bir kişi yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakini olan İbrahim Kızılkaya (67) ile 12 yaşındaki S.E. arasında fazla gürültüden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın nedeni ise, S.E. ‘nin yönetimindeki motorsikletin çıkarttığı egzoz sesleriydi. Kavgaya dönüşen olayda, S.E.eve giderek durumu babası Hasan E.’ye anlattı. Daha sonra baba Hasan E. tabancasını yanına alarak Kızılkaya’nın yaşadığı eve giderek rastgele ateş etti. Evde kiracı olan Suriye uyruklu Mustafa E. ile ev sahibi İbrahim Kızılkaya yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Kızılkaya, doktorların yaptığı bütün mühalalere rağmen yaşamını yitiridi. Mustafa E.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan şüpheli Hasan E. İfadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Oğlu S.E. ise ifadesinin alınması için Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

Yorumlar (0)