Jandarma Genel Komutanı: Bu kış PKK’nın sonu olacak!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, kahraman askerlerimizle terörle mücadelenin yüksek teknoloji araçlar kullanılarak geçtiğimiz yıl aralıksız bir şekilde sürdürüldüğüne dikkat çekerek, “Kahraman gençlerimiz sayesinde bu kış PKK’nın son kışı olacak.” dedi.

GÜNDEM 08.01.2021, 22:25 10.01.2021, 09:24
Jandarma Genel Komutanı: Bu kış PKK’nın sonu olacak!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bakan Soylu’nun katılmış olduğu 31. Dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando Temek Kursu mezuniyet törenine katıldı.

Düzenlenen törende konuşma gerçekleştiren Arif Çetin, eğitimlerini başarılı bir şekilde bitiren 863 uzman erbaş jandarmaya tebriklerini iletti.

“Terörle mücadele aralıksız sürecek”

Jandarmanın görevini her şeyin üstünde tutan personeliyle son terörist etkisizleştirilinceye dek kesintisiz bir şekilde operasyon mantığıyla mücadeleyi sürdüreceğini ifade eden Çetin, şu ifadeleri kullandı:

“Yaz kış, gece gündüz, soğuk sıcak demeksizin terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonrası için de milletimize, devletimize, birlik ve beraberliğimize kastedecek olan bütün tehditlere karşı koymak konusunda kararlıyız.

Çıktığımız bu yolda aziz milletimizin bize göstermiş olduğu dua ve desteklerle görevimizi sürdüreceğiz. Bu dualar bizim gücümüze güç katacaktır. Allah’ın yardımı, halkımızın desteği ve ettiği hayır dualarıyla, sevgisi ve güveniyle dağlarda bulunan PKK’lı teröristler başta olmak üzere tüm teröristlere karşı mücadelemizi, Gabar’da, Cudi’de, Avaşin’de, Kato’da, Tunceli’de, Ağrı’da, Hakkari’de, Diyarbakır’da ve ülkemizin her bir köşesinde sürdüreceğiz.”

(Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin)

“Bu sene PKK’nın son kışı olacak”

Terörle mücadelenin amansız bir şekilde sürdürüldüğüne ve teröristlerle mücadelede yüksek teknolojinin kullanıldığının altını çizen Çetin, “Bu kapsamda geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK’nın her yerde inlerine girdik. 2021 senesinde de bunu sürdüreceğiz. PKK’nın bu kış son kışı olacak. Bu başarıya kavuşmamızı sağlayan ise kahraman gençlerimizdir. Ne kadar övünürsek ve gurur duyarsak onlarla yine de azdır.” dedi.

Yorumlar (0)