İstanbul’da panik! Borcunu ödememek için öyle bir şey yaptı ki…

İstanbul Esenyurt’ta, aralarında alacak verecek meselesi olan yabancı uyruklu şahıslar bir apartmanın dördüncü katında tartışmaya başladı. Borcunu ödemek istemeyen gencin aklına gelen yöntem ise ağızları açık bıraktı. 

GÜNDEM 20.07.2022, 12:09
İstanbul’da panik! Borcunu ödememek için öyle bir şey yaptı ki…

Edinilen bilgiye göre aralarında alacak verecek meselesi olan yabancı uyruklu şahıslar, konuyu görüşmek için İstiklal Mahallesi’nde bir apartmanın dördüncü katında bir araya geldi. Borcunu ödemek istemeyen gence tepki gösteren arkadaşları, kendisiyle sözlü tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın daha da büyümesi sonrası panikleyen genç, yanındaki paralarla birlikte dördüncü kattan atlayarak kaçmayı denedi. 

Paraları alıp kaçtılar

Dördüncü kattan atlayarak beton zemine düşen yabancı uyruklu şahıs, hareketsiz şekilde bağırarak bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. Arkadaşlarının yere düştüğünü gören diğer şahıslar, aşağı inerek gencin yanına koştu. Şahsın üzerinde ve poşete sarılı halde bulunan paraları alan yabancı uyruklu kişiler, ardından arkadaşlarını yerde bırakarak bölgeden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan genç, olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Yaralı gencin hayati tehlikesi devam ediyor.



Yorumlar (0)