Giresun Üniversitesi’nde korkutan yangın

Giresun Üniversitesi’nin Turizm Fakültesi binasında bugün öğle saatlerinde korkutan bir yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken itfaiye ekipleri alevlere hızlı şekilde müdahale etmeye devam ediyor. Rüzgar sebebiyle kontrol altına alınamayan yangın için Ordu’dan takviye ekipler istendi.  

GÜNDEM 08.02.2022, 13:15 09.02.2022, 09:31
Giresun Üniversitesi’nde korkutan yangın

Giresun Üniversitesi’nin Keşap ilçesinde bulunan Turizm Fakültesi binasında yangın çıktı. Bugün 11.30 sularında çıkan yangın, rüzgarla birlikte kısa sürede büyüdü. Binanın çatı katında çıkan yangın için Giresun, Bulancak, Espiye ve Keşap itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rüzgarın şiddeti sebebiyle müdahalede zaman zaman zorluklar yaşadı. 



Personel ve öğrenciler ivedilikle tahliye edildi 

Yangın sırasında binada bulunan personel ve öğrenciler ivedilikle tahliye edilirken yaralı olmadığı bildirildi. İtfaiye ekiplerinin alevleri tamamen kontrol altına alamaması sebebiyle Ordu’dan takviye ekip istendi. Yaşanan anlar, binaya yaklaşabilen personeller tarafından görüntülendi ve görüntüler de sosyal medya kanalları üzerinden paylaşıldı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor. 



Yorumlar (0)