EYT TBMM’ye geliyor: Tarih netleşti

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi için AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu’ndan bir açıklama geldi. Pazartesi günü TBMM'ye gönderilecek olan EYT düzenlemesi için detayların belirlendiğini dile getiren Akbaşoğlu, “Pazartesi günü saat 11.00’de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

GÜNDEM 27.01.2023, 14:27
EYT TBMM’ye geliyor: Tarih netleşti

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde son viraja girildi. Emekli olmak üzere yaş sınırını bekleyen kişiler gelen düzenleme ile beraber emeklilik hakkını elde etmiş oldu. Söz konusu düzenleme oluşturularak TBMM'de imzaya sunuldu.

Detaylar açıklanacak

TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu konu ile ilgili açıklamada bulundu. İmza sürecinin devam ettiğini aktaran Akbaşoğlu, söz konusu düzenlemenin pazartesi günü TBMM Başkanlığı'na gönderileceğini duyurdu.

EYT düzenlemesi ile ilgili konuşan Akbaşoğlu "EYT teklifimizi pazartesi günü Meclis Başkanlığımıza göndereceğiz. Bu hususta saat 11.00 sularında bir basın açıklaması yapılacak. EYT düzenlemesinin nasıl bir kapsam içinde olduğunu ve neleri ihtiva ettiğini kamuoyu ile paylaşacağız.”" dedi.

Yorumlar (0)