Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz anma ilanı

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ruhu yaşatmaya devam edeceğiz, Türkiye sevdasına dur durak bilmeden çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

GÜNDEM 15.07.2022, 10:30 16.07.2022, 10:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz anma ilanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için anma ilanı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı İngilizce ve Türkçe olacak şekilde bazı gazetelerde yayınlandı.

“15 Temmuz ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz”

Türkiye sevdasıyla atan kalplerin, 15 Temmuz 2016 tarihinde terör yapılanması olan FETÖ'nün darbe görünümlü işgal çalışmasına karşı bir mücadele verdiğinin altını çizen Erdoğan, “O gün hep birlikte bir tarih yazdık. Millet ve devlet olarak yıkılmadan, omuz omuza, yılmadan meydana getirdiğimiz şanlı direnişle bu işgalcilere engel olduk, sonunda da kutlu bir başarıya daha ulaştık. O gece yoğun bir anlayış ve büyük bir cesaretler iradesine, bağımsızlığına, bayrağına ve vatanına sahip olan milletimin her bir bireyini buradan selamlıyorum. Büyün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize afiyet ve sağlık diliyorum. 15 Temmuz hissiyatını yaşatmaya devam edecek, Türkiye sevdasına dur durak bilmeden çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar (0)