Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylerbeyi'nde dondurma yedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Beylerbeyi'nde uğradığı dondurmacıdan dondurma aldı. Erdoğan dondurmasını yerken, yurttaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

GÜNDEM 06.06.2021, 00:23 07.06.2021, 09:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylerbeyi'nde dondurma yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ndeki mesaisinin akabinde Beylerbeyi'nde bulunan bir dondurmacıya uğradı.

Erdoğan buradan dondurma alıp yedi.

Erdoğan, yurttaşlarla sohbet edip onlara da dondurma ısmarladı.

"Ukrayna ile aramız iyi"

Dondurmacıda bulunanlarla sohbet esnasında Ukraynalı olduğu öğrenilen bir kişi, "Çok güzel Türkçe konuşurum Başkan Bey." dedi.

Erdoğan da, "Bizim kızı nasıl kandırdın?" diye sordu.

Ukraynalı kişi, "Beni kandıran o." şeklinde cevap verdi.

Erdoğan da bu durum üzerine, "Ne zaman geldiler? Biliyorsunuz ki Ukrayna ile aramız iyi." dedi. 

Erdoğan dondurmacıdan çıkarken bir süre yurttaşlarla sohbet edip fotoğraf çekildi. Erdoğan ardından Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

"Caddeden geçenlere dondurma ısmarladı"

Dondurmacı Yasin Vardar, şöyle konuştu:

“Uzun bir süredir buradan geçiyor. Bizi ziyaret etmesini zaten bekliyorduk. Bu kadar işin arasında bizi kırmadı. Dükkanımıza şeref verdi. Kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Dondurmamızdan ikram ettik, çok beğendiler. Çok naziktiler. Çocuklarımıza hediye verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi şereflendirdiler. Buradaki tüm yurttaşlarımıza da dondurma ikram ettiler. Yurttaşlarımız da kendisine yoğun ilgi gösterdi."

Erdoğan'ın dondurma ikram ettiği yurttaşlardan Ece Kutsev de "Onu gördüğümüz için çok mutlu olduk. İçeridekilere ve caddeden geçenlere dondurma ısmarladı. Onu gördüğümüz için mutluyuz." şeklinde konuştu. 



Yorumlar (0)