Çocuklara uyuşturucu sattıran şahıslar tutuklandı

Adana’da çocukları uyuşturucu kullanmaya alıştıran daha sonrada bağımlı yaptıkları çocuklara uyuşturucu sattıran şahıslar yakalanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 29.03.2021, 18:39 30.03.2021, 09:43
Çocuklara uyuşturucu sattıran şahıslar tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri, kentte bazı şahısların çocukları uyuşturucu kullanmaya özendirdiğini daha sonra da uyuşturucu kullanmaya bağımlı hale gelen çocukları uyuşturucu sattırmada kullandığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Yakalandıktan sonra tutuklandılar

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar ve Yüreğir ilçesine bağlı Başak mahallelerinde operasyon düzenleyen Narkotik ekipleri, Başak mahallesinde bonzai sattığı tespit edilen engelli Mustafa Y. isimli şahsı 1.63 gram bonzai ile beraber yakalayıp gözaltına aldı. Mustafa Y.’nin ile beraber K.A. (17) ve Durmuş Can İ. (28) yakayı ele verdi. 

Dumlupınar Mahallesinde de aynı şekilde 2 paket içinde 6,54 gram bonzai sattığı iddia edilen Mahir A. (19) ve Yasin G. (27), polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mustafa Y.’nin de içlerinde bulunduğu 3 kişi tutuklandı. Diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak şartıyla üzere salıverildi.

Yorumlar (0)