Samsun’a İstanbul ve Ankara’dan polis takviyesi

COVID-19 vaka yoğunluğunda zirvede yer alan Samsun’a, İstanbul ve Ankara'dan takviye emniyet güçleri geldi. Gelen takviyelerle beraber Mecidiye’nin ardından İstiklal Caddesi de tamamıyla bariyerle çevrildi. Ara caddelerde de dahil olmak üzere HES kodu uygulamasına geçildi.

YAŞAM 29.03.2021, 19:00 30.03.2021, 11:06
Samsun’a İstanbul ve Ankara’dan polis takviyesi

COVID-19'un pik yaptığı Samsun’da yurttaşların yoğun olarak kullandığı caddelerdeki denetimler sıklaştırıldı. Daha evvel Mecidiye Caddesi’nin giriş-çıkışlarında ve ara sokaklarında başlatılan HES kodu uygulamasına İstiklal Caddesi de dahil edildi. COVID-19 vakalarının engellenmesi adına gerçekleştirilen denetimler için kente İstanbul ve Ankara'dan takviye polis ekibi geldi.

Kentte teyakkuza geçildi

İstiklal Caddesi bariyerle çevrildi. Kent polisi ve gelen takviye ekipler caddeyi tamamıyla kontrol altına aldı. Caddeye bağlanan ara sokaklar ve caddeye giriş-çıkışlara HES kodu zorunluluğu getirildi. Riskli grubun ve temaslıların bulaştırıcılığının engellenmesi için kentte polis adeta teyakkuza geçti. 

Gerçekleştirilen çalışmalara karşın yurttaşlar denetimlerin sıkılaştırılmasını olumlu bulduklarını fakat bu uygulamada çok geç kalındığını ifade ettiler.









Yorumlar (0)