CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan, TTB Başkanı Fincancı'ya destek

TSK’nin, terör örgütlerine karşı kimyasal silah kullandığına yönelik iddialarda bulunan Türk Tabipleri Birliği Şebnem Korur Fincancı'ya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan destek geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Hocayı susturamayacaksınız" sözlerini kullandı.

GÜNDEM 21.10.2022, 14:42 22.10.2022, 17:47
CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan, TTB Başkanı Fincancı'ya destek

Türk Tabipleri Birliği Şebnem Korur Fincancı, PKK terör örgütünün medya kuruluşunda katıldığı programda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, teröristlere yönelik kimyasal silah kullandığını öne sürdü.

Kaftancıoğlu’ndan Fincancı’ya destek

Fincancı'nın açıklamaları büyük tepki çekerken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan TTB Başkanı Fincancı'ya destek geldi.

Kaftancoğlu: "Şebnem Hoca'yı susturamayacaksınız"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Hocayı susturamayacaksınız" açıklamasını yaptı.

Kaftancıoğlu paylaşımında şu sözleri kullandı:

"Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Fincancı’nın adaletinin ve ahlakının milyonda birine sahip olmayanlar Şebnem Hocayı korkutarak susturacaklarını düşünürlerken trolleri de bir taraftan bu twitimi bulmuş saldırıyorlar. Madem hatırlattınız ben de paylaşayım bir kez daha!"

Yorumlar (0)