Çakarlı maganda yakalandı

İstanbul'da trafikte tartıştığı sürücüyü sırtından 5 kez bıçaklayan çakarlı maganda adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM 24.08.2020, 12:02 24.08.2020, 17:33
Çakarlı maganda yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de trafikte tartıştığı sürücünün önünü çakarlı araçla kesen ve sırtından 5 kez bıçaklayan maganda yakalanarak gözaltına alındı. 20 yaşındaki çakarlı maganda Muhammed Enes U. adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından 21 Ağustos'ta Hadımköy-İstanbul Caddesi'nde yol verme tartışması sonucunda çakarlı aracıyla bir sürücünün önünü kesen ve sırtından 5 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçan 20 yaşındaki şehir eşkıyası Muhammed Enes U, dün Avcılar'da yakalandıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şehir eşkıyası, emniyetteki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayın geçmişi

21 Ağustos'ta İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi Hadımköy-İstanbul Caddesi'nde 06 GE 6303 plakalı aracın sürücüsü Dadaş A. ile 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü 20 yaşındaki Muhammed Enes U. yol verme nedeniyle tartışmış, 20 yaşındaki şehir eşkıyası Dadaş A'nın kullandığı aracın önünü keserek terör estirmişti.

Minibüsünde yasalara aykırı olarak çakar lamba bulunduran trafik magandası Muhammed Enes U. tartışma sonrası trafiğe aldırış etmeden diğer aracın önünü keserek durdurmuş, ikili arasında yaşanan kavgada 20 yaşındaki şehir eşkıyası Muhammed Enes U., Dadaş A.'yı bıçakla sırtından 5 kez bıçaklamış ve kaçmıştı.

Sosyal medyaya görüntüleri yayılan ve on binlerce insanın büyük tepki gösterdiği olay sonrası şehir eşkıyasının yakalanması için çalışma yapılmış, minibüse ise inceleme yapılmak için el konulmuştu.

Şehir eşkıyası Muhammed Enes U. hakkında yakalama kararı çıkartılırken, yurt dışına da çıkış yasağı konulmuştu.

Yorumlar (0)