Bursa’da iki araca çarpan alkollü kadın, ortalığı birbirine kattı

Bursa’da alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen kadın sürücü, iki farklı araca çarptı. Kaza sonrası bölgeden kaçmaya çalışan kadın, 2 kilometrelik kovalamacının ardından yakalandı. 

GÜNDEM 04.07.2022, 16:51 05.07.2022, 14:59
Bursa’da iki araca çarpan alkollü kadın, ortalığı birbirine kattı

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesinde yer alan Maksem Meydanı’nda yaşandı. Alkollü olmasına rağmen yanına çocuğunu ve arkadaşını da alarak direksiyon başına geçen kadın sürücü S.T., Mollaarap Mahallesi’nden geçerken aracını kontrolünü kaybetti. İki farklı araca şiddetli şekilde çarpan alkollü şoför, vatandaşların ‘dur’ ihtarlarını duyunca daha da panikledi.

2 kilometre boyunca kaçtı

Çarptığı araçlarda büyük maddi hasara yol açan S.T., ardından yeniden gaza basarak bölgeden kaçmaya çalıştı. Otomobillerine çarpan kadın sürücünün peşine düşen bölge halkı, yaklaşık 2 kilometrelik bir kovalaması sonrası S.T.’nin aracını yakalamayı başardı. Aracın önünü keserek S.T.’ye tepki gösteren vatandaşlar, ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu. 

Araç, emniyet otoparkına götürüldü

Polis memurları tarafından yapılan incelemelerde S.T.’nin 2.25 promil alkollü olduğu belirlendi. Geçmiş senelerde de ehliyetini kaptırdığı belirlenen alkollü kadın, aracının polisler tarafından bağlanmasını engellemek için uzun süre dil döktü. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, alkollü kadının sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belgeleyerek aracı emniyet otoparkına götürdü. 



Yorumlar (0)