Bodrum'da lüks otelin lojman bölümü yandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi dün akşam 5 yıldızlı bir otelin lojman kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin acil müdahalesiyle söndürülen yangında şans eseri yaralanan kimse olmadı

GÜNDEM 04.10.2021, 10:13 04.10.2021, 18:00
Bodrum'da lüks otelin lojman bölümü yandı

 

Bodrum-Milas karayolunun Kaynar mevkiinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin lojman kısmından yükselen alevleri gören çevre halkı durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Kısa zaman içerisinde yangın çıkan bölgeye, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren arazözler sevk edildi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekipleri de yangını söndürme çalışmalarına katıldı.

Lojmanda bulunanlar kısa zamanda tahliye edildi

Söndürme çalışmalarına çevrede bulunan bazı inşaat firmalarının mikserleri de su taşıyarak destek olmaya çalıştı. Emniyet ekipleri yangının sürdüğü alanda güvenliği sağlarken, lojmanda bulunan otel personelini de tahliye çalışmalarına başlandı.  

Yangının yakıt tanklarına ulaşarak zaman zaman patlamalara da neden olurken, yangının daha fazla büyümemesi için çaba gösterildi. Uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınan yangının ardından soğutma ve hasar tespit çalışmaları başladı.

Yorumlar (0)