Bakanlıklarda yeni atamalar yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM 06.11.2019, 09:08
Bakanlıklarda yeni atamalar yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığına bin 49 vergi müfettişi

Söz konusu atama kararlarına göre, yeterlik sınavında başarı sağlayan bin 49 vergi müfettiş yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığına hangi atamalar yapıldı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Erol Saraçoğulları, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas ve Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü görevlerinden alındı. Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Kerim Mete, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mustafa Şahin, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne İbrahim Acar ve Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Orhan Şahin atandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde ise  Bölge Müdürlüğüne Ayşe Gemici, 3. Bölge Müdürlüğüne Serkan Tepe, 6. Bölge Müdürlüğüne Serdar Aygün, 7. Bölge Müdürlüğüne Fatih Dağlı, 9. Bölge Müdürlüğüne Hayrettin Öztaş getirildi.

Ticaret Bakanlığına hangi atamalar yapıldı?

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğüne Kilis Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy, Ardahan Ticaret İl Müdürlüğüne ise Tülay Şenel atandı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına hangi atamalar yapıldı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı Emin Tekbaş atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç, Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç ve DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem görevlerinden alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuşoğlu görevinden alınırken, boşalan TCDD Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Bilal Tırnakçı atandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Orhan Barda atandı.

Yorumlar (0)