Bakan Koca açıkladı: Aşılama programına yeni meslek grupları eklendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kurye ve kargo çalışanlarının yarından itibaren Kovid-19 aşılarını olabileceğini duyurdu.

GÜNDEM 11.06.2021, 12:33 12.06.2021, 17:46
Bakan Koca açıkladı: Aşılama programına yeni meslek grupları eklendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama programına yeni bir meslek grubunun daha eklendiğini açıkladı.

Kargo çalışanları ve kuryeler aşılama programına eklendi

Aşılama programlarına her gün yeni gruplar eklenmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün, gıda üretim ve dağıtım ile lokanta, kafe ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların aşılama programına dahil edildiğini açıklamıştı. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu meslek grupları dışında 40 yaş ve üzeri vatandaşların da pazartesi gününden itibaren aşılanacağını duyurmuştu. Bugün öğlen saatlerinde yapılan açıklamada Bakan Koca, şehir içi ve şehirler arası ulaşım hizmetlerinde çalışanlar ile dolmuş ve taksi esnafının Kovid-19 aşılamalarının yarın itibariyle başlayacağını açıklamıştı. 

Bugün öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada Bakan Koca, şehir içi ve şehirler arası ulaşım hizmetlerinde çalışanlar ile dolmuş ve taksi esnafının Kovid-19 aşılamalarının yarın itibariyle başlayacağını açıklamıştı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımda ise kurye ve kargo çalışanlarının aşılama programına dahil edildiğini ve bu sektörde çalışanların yarından itibaren Kovid-19 aşılarını olabileceğini duyurdu.

Bakan Koca’dan randevu alıp aşılamaya gitmeyenlere uyarı

Sağlık Bakanı Koca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, aşı randevusu almasına rağmen aşıya gidilmemesi neticesinde ortaya çıkan israfa vurgu yaptı. Aşının önemine işaret eden Bakan Koca, ortaya çıkan israfın önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar (0)