Bakan Karaismailoğlu kritik saatleri açıkladı

Adil Karaismailoğlu, "Vatandaşlarımıza hiçbir sıkıntı yaşatmamak adına sahada çalışıyoruz." dedi. Karaismailoğlu, "Cumartesi akşam saatlerinden pazar sabah saatlerine kadar sıkıntılı bir tablo oluşacağı gözüküyor. Tüm önlemlerimizi aldık. Olağanüstü bir çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 10.03.2022, 20:12 11.03.2022, 10:31
Bakan Karaismailoğlu kritik saatleri açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 13 Mart Pazar gününe dek sürecek olan kuvvetli kar yağışına karşı hazır durumda olduklarını kaydederek, "Marmara'da tüm ekiplerimizle karla mücadele faaliyetlerimiz olağanüstü şekilde devam ediyor." dedi.

Karla mücadele faaliyetlerine dair İstanbul Havaalanı'nda açıklama yapan Karaismailoğlu, pazar gününe dek sürecek olan kuvvetli kar yağışı sebebiyle teyakkuz durumunda olduklarını dile getirdi.

"İstanbul'a girişlerde kısıtlama yok"

Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Halkımızın sorun yaşamaması için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. TEM ve Kuzey Marmara otoyollarında sabah erken saatlerde başlayan mücadele sürüyor. 

Tır ve kamyon gibi ağır vasıtaların kontrollü geçişini sağlıyorduk. An itibarıyla kontrollü geçiş uygulaması kaldırıldı. Hiçbir sınırlama yok. 

Biraz evvel Ankara'dan geldik. Hava yolu ulaşımında herhangi bir sorun yok. İstanbul Havalimanı'nda 500 uçuş tamamlandı, gece saatlerine kadar bu sayı 752'yi bulacak. Cuma ve cumartesi günleri için de planlamalarımız hazır. 

Cumartesi akşam saatlerinden pazar sabah saatlerine kadar sıkıntılı bir tablo oluşacağı gözüküyor. Tüm önlemlerimizi aldık. Olağanüstü bir çaba göstereceğiz. 

Halkımız hızlı trenleri tercih edebilirler. Şu an için planlanmış uçuşlarda bir problemimiz olmadığını da tekrarlamak istiyorum. 

Pazar gününe kadar tüm kamu kurumlarıyla birlikte ortak mücadele vereceğiz."

Yorumlar (0)