Bakan Göktaş: Yüzyılın felaketini, yüzyılın fedakarlıkları ile atlatıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Göktaş, paylaşımında "Yüzyılın felaketini, yüzyılın fedakarlıkları ile atlatıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte sardık ve sarmaya da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM 06.08.2023, 12:35
Bakan Göktaş: Yüzyılın felaketini, yüzyılın fedakarlıkları ile atlatıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 6 ay geçmesi dolayısı ile sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı.

''Deprem evleri yıktı fakat bizleri yıkamadı''

Deprem bölgesinden görüntülerin olduğu videoyu seslendiren Bakan Göktaş, büyük acıların yaşandığını fakat hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadıklarını vurgulayarak, "Deprem evleri yıkıp yürekleri dağladı fakat bizleri asla yıkamadı. 85 milyon vatandaş tek yürek olduk. Benzeri görülmemiş, bir birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu gösterdik" şeklinde ifadeler kullandı.

''Yaraları sarmaya devam edeceğiz''

Bakanlık olarak bu süreçte halkın her sözüne kulak kesildiklerini belirten Göktaş, şu şekilde devam etti:

"Her çağrıda bizlere uzanan elleri sımsıkı şekilde tuttuk. Her isteği en hızlı şekilde gerçekleştirmek için gece gündüz demeden sahada kaldık. Yüzyılın felaketini, yüzyılın fedakarlıkları ile atlatıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte sardık ve sarmaya da devam edeceğiz. Bu felaket bizim içimizdeki kahramanların ne kadar fazla olduğunu, bir araya geldiğimizde ise neler yapabileceğimizi kanıtladı. Yaşadıklarımızı asal unutmayacağız, vefat eden vatandaşlarımızı her daim rahmetle anacağız."

Yorumlar (0)