Acun Ilıcalı'nın yeni lakabı belli oldu! İngiltere'de herkes yeni ismiyle sesleniyor

İngiltere'de Hull City Kulübü’nü satın alan Acun Ilıcalı'ya, Hull City taraftarları, 'Türk Simon Cowell' lakabını verdi. 

GÜNDEM 20.01.2022, 15:06
Acun Ilıcalı'nın yeni lakabı belli oldu! İngiltere'de herkes yeni ismiyle sesleniyor

Acun Ilıcalı, İngiltere Championship'te yer alan Hull City Kulübü’nü satın almıştı. Dün kulüpten gelen açıklamayla birlikte bu durum resmiyet kazandı. Satın alma işlemlerini tamamlanmasının ardından kulübe giden Acun Ilıcalı, taraftarın ilgisiyle karşılaştı.

"Türk Simon Cowell”

Taraftarlarla beraber stadyumda Hull City’nin maçını seyreden Acun Ilıcalı, bu ilgisinin meyvesini toplamaya başladı. Sevdikleri insanlara lakap takmayı gelenek haline getiren İngilizler, medya patronu Ilıcalı’ya da şimdiden nasıl sesleneceklerine karar verdiler. İngiliz ünlü televizyoncu Simon Cowell ile benzerlik kuran İngilizler, Acun Ilıcalı'ya 'Türk Simon Cowell' şeklinde sesleniyor.

Simon P. Cowell kimdir?

Simon Phillip Cowell, İngiliz girişimci, televizyon yapımcısı olarak tanınıyor. Cowell, İngiltere ve ABD’de yayınlanan yetenek yarışmalarında jüri olarak görev almasıyla biliniyor. Taraftarlar da benzer programlar yapması sebebiyle Acun Ilıcalı’yı, Cowell’a benzetiyor.

Yorumlar (0)