Abdulhamit Gül, annesini son yolculuğuna uğurladı

Bakan Gül’ün vefat eden annesi Saliha Gül, Gaziantep'te kılınan cenaze namazının akabinde son yolcuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda siyasi isim iştirak ederken, Gül ailesi, COVID-19 salgını sebebi ile taziye kabul etmedi.

GÜNDEM 10.04.2021, 20:03 11.04.2021, 15:13
Abdulhamit Gül, annesini son yolculuğuna uğurladı

Dün gece saatlerinde tedavi görmekte olduğu Ankara Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi Saliha Gül, Gaziantep Bahaeddin Nakıpoğlu Cami'de kılınan cenaze namazının akabinde defnedildi. Cenaze töreninde anne acısı yaşayan Bakan Gül ve baba Cemil Gül'ü çok sayıda siyasi isim yalnız bırakmadı.

Törene çok sayıda isim katıldı

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, vekiller, siyasi parti il başkanları, belediye başkanları, şehir protokolü ve çok sayıda siyasi isim ve Gül ailesinin yakınları törene katıldı. 



Toprağa verildi

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında anne Saliha Gül defnedildi. 









Yorumlar (0)