2 adet de MSB'den!

İçişleri Bakanlığının Hakkâri'de 2 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurmasından kısa süre sonra MSB'den de "2 adet" geldi.

GÜNDEM 07.07.2020, 11:18 07.07.2020, 13:45
2 adet de MSB'den!

Yaklaşık bir saat önce İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, iç güvenlik operasyonları kapsamında Hakkâri il kırsalında Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen hava destekli operasyonda bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirildiği belirtilmişti.

İçişleri Bakanlığının açıklamasından kısa süre sonra 2 teröristin daha etkisiz hâle getirldiği açıklaması Millî Savunma Bakanlığından geldi.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığındaki bölücü terör örgütü PKK/YPG'li 2 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, PKK/YPG terör örgütünün bir saldırı teşebbüsünün daha engellendiği vurgulandı.

Teşebbüsün kahraman komandolar tarafından akamete uğratıldığının belirtildiği açıklamada, etkisiz hâle getirilen bölücü terör örgütü PKK/YPG üyesi teröristlerin saldırı hazırlığını tamamlamış olduklarını ancak harekete geçtikten çok kısa süre sonra kahraman komandolar tarafından etkisizleştirildiği kaydedildi.

Yorumlar (0)