Emine Bozkurt’un mesleğini duyan korkup kaçıyor!

YAŞAM 05.01.2021, 15:11
Emine Bozkurt’un mesleğini duyan korkup kaçıyor!
4/11

Mesleğini sevdiğini belirten Bozkurt, gassal mesleğinin çok zor olduğunu, özellikle işin duygusal yükünün ağırlığına dikkat çekerek etkilendiği ölümleri anlattı.

Bozkurt kendisini en çok etkilen cenazelerin bebek, çocuk , genç ve gençlerin intiharı ile kazalar olduğunu belirterek 30 Ağustos’ta düğün davetiyesi dağıtmaya giden Kutay Ecevit ile Elif Meltem Narman çiftinin geçirdiği talihsiz kazayı hatırlattarak şu ifadelere yer verdi

“Mesela düğün davetiyesini dağıtmaya giden gençlerin ikisi de kazada ölüyor. Onu yıkadıktan sonra annesi ‘Gelinliğini giydir’ diye istekte bulunuyor. Bu çok etkiliyor insanı. Çok zor, sıkıntılı ama görevimizi hakkıyla yapmaya çalışıyoruz.”

Bozkurt, bu olaylarda görevlerini tam yapabilmenin mutluluğu yaşadıklarını ancak bu tarz üzücü olaylarda üzüldüklerini belirterek, “20 yıldır yatalak olan bitkisel hayattaki birinin cenazesi de çok etkilemişti. Kafasının yarısı çürümüştü ve yaşarken vücudu kurtlanmıştı. Onu yıkamıştım. Onun çektiği acıları düşününce tabi ki çok üzülüyorsun” dedi.