THY'den yeni yıl hamlesi: 4 yeni hat geliyor!

Türk Hava Yolları (THY), yeni yılda Malabo (Ekvator Ginesi), Haneda (Japonya), Newark (ABD) ve Vancouver (Kanada) noktalarının uçuş ağına dâhil olması amacıyla tüm süreçlerin tamamlandığını bildirdi. 

EKONOMİ 01.01.2020, 17:18 01.01.2020, 17:46
THY'den yeni yıl hamlesi: 4 yeni hat geliyor!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 2020 hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Aycı, THY'nin 2019 yılında 10 yeni dış hat noktasına uçmaya başladığını ifade etti. 

THY'nin dünyanın en çok ülkesine ve en çok dış hat noktasına uçan hava yolu şirketi olduğunu belirten Aycı, 2019 yılını 126 ülke 318 şehirle kapattıklarını ve 2020 yılında da yeni noktalarla uçuş ağlarını geliştirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

"Tüm süreçler tamamlandı"

Aycı, Malabo (Ekvator Ginesi), Haneda (Japonya), Newark (ABD) ve Vancouver (Kanada) noktalarının uçuş ağına dâhil olması amacıyla tüm süreçlerin tamamlandığını duyurarak, "Osaka (Japonya) hattımızı ise 4 frekans olarak 2020 yılında yeniden devreye alıyoruz." dedi.

İstanbul Havalimanı'nda inşası devam eden yeni pistin de 2020 yılında devreye alınacağını bildiren Aycı, "Böylece uygun slot (saatlik uçuş kapasitesi) imkânı saatte ortalama 120'ye kadar çıkacak." ifadesini kullandı.

"Çalışmalarımız aralıksız sürecek"

Aycı, ilerleyen dönemlerde yeni noktaların yanında frekans derinliğine de odaklanılacağını kaydederek, "2020 yılı yaz tarifesi itibarıyla Singapur, Kuala Lumpur, Los Angeles ve Washington DC için frekanslarımızı artırıyoruz. Ortaklık menfaatleri doğrultusunda, filo imkânlarımız elverdiği sürece uçuş ağı konusundaki gücümüzü pekiştirmek için çalışmalarımız aralıksız sürecek." diye konuştu.
 

Yorumlar (0)