Nureddin Nebati, Yalova esnafını ziyaret etti

Yalova’ya giden Bakan Nebati, bölge esnafıyla temaslarda bulundu. Güçlenen ve büyüyen Türkiye’ye işaret eden Nebati, "Olan gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

EKONOMİ 04.10.2022, 17:40 05.10.2022, 13:13
Nureddin Nebati, Yalova esnafını ziyaret etti

Yalova’ya ziyaret düzenleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, beraberindeki heyetle bölge esnafına ziyarette bulundu ve burada şeref defterine imza attı. Daha sonra Vali Muammer Erol ile görüşme yapan Nebati, şehirde sağlanan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

"Esnafımız, ekonomimizin bel kemiği"

Ziyaretine yönelik sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Nebati, "Gerçekleştirmiş olduğumuz Yalova gezimizde, ekonomimizin bel kemiği, ahilik geleneğinin temsilcisi esnaflarımıza ziyaretler yapmayı sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

Açıklamasında vatandaşa ve esnafa desteği işaret eden Nebati, "Dayanışmanın, beraberliği ve birliğin en kuvvetli nişanesi olan vatandaşımızı ve esnafımızı bütün olanaklarımızla desteklemeyi sürdüreceğiz. Güçlenen, üreten ve büyüyen bir Türkiye adına elimizden gelenin fazlasıyla devam edeceğiz." dedi.

Şeref defterine imza attı, meclis üyeleri ile görüştü

Diğer bir taraftan Yalova Belediyesi'ne giden Bakan Nebati'yi burada Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk misafir etti. Belediyede bulunan şeref defterine imza atan Bakan Nebati, sonrasında meclis üyeleri ile görüşme yaptı.

Yorumlar (0)