Güncel benzin motorin fiyatları (30 Mart akaryakıt fiyatları)

Ukrayna - Rusya savaşıyla beraber brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, motorin ve benzin fiyatları da zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Akaryakıt litre fiyatlarında bugün zam veya indirim var mı? 30 Mart 2022 motorin ve benzin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Motorin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

EKONOMİ 30.03.2022, 09:19 30.03.2022, 18:14
Güncel benzin motorin fiyatları (30 Mart akaryakıt fiyatları)

Yeni haftada da düşüşün devam ettiği brent petrol, 110 dolar seviyesinin altına düşerken, akaryakıtta da motorine indirim haberi geldi.

Motorinde indirim

Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaşla birlikte brent petrolde dalgalanmalar yaşanmış, buna paralel olarak da akaryakıt fiyatlarına zaman zaman indirim bazen de zam yapılmıştı. Son dönemde ise brent petrol fiyatında yaşanan düşüşten sonra, bu gece yapılan ve akaryakıt fiyatlarına yansıtılan indirimle birlikte motorinin litre fiyatında 1 lira 50 kuruşluk bir indirim yaşanmış oldu.

Güncel akaryakıt fiyatlarına bakıldığı zaman; 

Benzinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 19 TL 80 kuruştan işlem görürken, motorin litre fiyatı ise İstanbul’da 22,12 liradan satılıyor.

Yorumlar (0)