Serdar Ortaç yıllar sonra açıkladı! İşte Ebru Gündeş itirafı

Bir zamanlar Ebru Gündeş’le çok yakın dost olan Serdar Ortaç, konuk olduğu programda ikilinin dostluklarının bitmesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 30.03.2022, 09:56 30.03.2022, 18:12
Serdar Ortaç yıllar sonra açıkladı! İşte Ebru Gündeş itirafı

Bir dönem televizyon ekranlarından dostluklarına şahit olduğumuz Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş’in arkadaşlığı Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ ın tutuklanması ile bitmişti. Aralarından su sızmayan iki yakın dost bu olayın ardından bir daha hiçbir şekilde bir araya gelmedi ve ikili konu hakkında daha önce açıklama yapmadı.

Serdar Ortaç, ikilinin dostluklarının bitmesine dair ilk defa yıllar sonra açıklama yaptı. 40 programına konuk olan ünlü şarkıcı konuyla ilgili içini döktü. Gündeş’e çok özel bir değer verdiğini dile getiren Ortaç, "Bizim arkadaşlığımızın zedelenmiş olması beni fazlasıyla üzüyor." dedi.

"Biz Ebru ile çok güzel arkadaştık"

Serdar Ortaç, eski dostu Ebru Gündeş ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Bu konu her zaman çok açılıyor. Bu eski bir olay. Biz Ebru ile çok güzel arkadaştık. O benim radyoculuk dönemimde elimden tutan kişiydi. Arkadaşlığımızın zedelenmiş olması beni fazlasıyla üzüyor. Ama bunlar oldu ve bitti. Arkadaşlığımız bu duruma geldi. Bütün herkes Serdar, Ebru’dan özür dilemedi diyor. Aslında özür meselesi bu konuda hiçbir şey. Çünkü daha büyük durumlar var! Ben bir kadın olsam bir de çocuğum olsa asla Serdar’ı takmam ve hayatıma bakarım."

"Olayların içinde TC var"

Gündeş’le olan dostluğuna dair açıklamalarına devam eden Ortaç: " Benim Ebru ile olan dostluğum bir balon değildi. Ben tam orada korktum. Ebru’nun eşi Reza Zarrab yeni tutuklanmıştı. Ben neden tutuklandığını bilmiyordum. Bunun için de Ebru’ya geçmiş olsun demedim. Herkes, ne olursa olsun arkadaşının arkasında duracaksın diye düşünülüyor fakat olayların içinde TC vardı." dedi.

Yorumlar (0)