Erdoğan, bayram ikramiyesi sorusunu yanıtladı!

AK Parti grup toplantısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gazetecilerle ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merak edilen soruları yanıtladı. 

EKONOMİ 20.04.2022, 15:19 21.04.2022, 09:25
Erdoğan, bayram ikramiyesi sorusunu yanıtladı!

Milyonlarca emekli, dört gözle bayram ikramiyelerinden gelecek olan müjdeli bir haberi bekliyor. Özellikle son aylarda temel gıda ürünlerinde artan etiket fiyatları vatandaşların belini biraz daha bükerken, bayram ikramiyelerine yönelik talep ve beklentiler de arttı. 

“Çalışma Bakanımız ne dediyse doğrudur”

Basın mensupları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda da açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin, bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı sorusu üzerine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çalışma Bakanımız Sayın Vedat Bilgin ne dediyse doğrudur” ifadelerini kullandı. 

“Bizler, bize sığınanları kovan değil, tam aksine kucaklayan bir hükümetiz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kısa süre önce yaptığı açıklamada, bugüne dek toplamda 500 bin Suriyelinin kendi rızalarıyla, gönüllü olarak ülkelerine geri döndüğünü açıklamıştı. Soylu’nun bu açıklamalarını da değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Soylu’nun ifadeleri doğrudur. Bizler, bize sığınanları kovan değil, tam aksine kucaklayan bir hükümetiz. Kuzey Suriye bölgesinde briket ev inşaatları tamamlandıktan sonra, o alanda barış içinde ve huzurlu bir durum oluştuktan sonra, ülkemizde bulunan Suriyeli sığınmacılar zaten şahsi rızaları ile oralara gideceklerdir” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)