Bir banka daha konutta faizleri indirdi

Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranlarını aşağı çektiğini duyurdu.

EKONOMİ 03.12.2019, 17:09 03.12.2019, 17:12
Bir banka daha konutta faizleri indirdi

Yapı Kredi, kuruluşunun 75. yılında Türkiye ekonomisine olan desteğini artırmak için konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi’nin yeni konut kredisinden yararlanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmaksızın 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabilme imkânına sahip olacak. 

"Müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları oluşturuyoruz"

Söz konusu açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa şartlarına göre müşterilerine ve üreticilere değer katabilme amacıyla çalışmalarına devam ettiğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Yapı Kredi olarak geniş ürün yelpazemizle ve uygun ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin her alanda olduğu gibi konut finansmanı ihtiyaçlarında da yanındayız. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz."

Başvurular nereden yapılacak?

Yeni kredi talebi olan müşterilerin yanında mevcut konut kredisini Yapı Kredi'ye taşımak isteyen müşteriler de krediden yararlanabilecek. 

Başvurular, Yapı Kredi şubeleri, 444 0 445 telefon hattı veya "yapikredimortgage.com" internet adresi üzerinden yapılabilecek. 

Yorumlar (0)