Benzin ve motorine zam geliyor

Rusya ve Ukrayna savaşı beraberinde birçok sorunu da getirdi. Brent petrolde bu konuda etkilenen alanlardan bir tanesi oldu. Fiyatlarda dalgalanma devam ederken, motorin ve benzin fiyatları da zam ve indirim haberleriyle farklılık gösteriyor. 3 Eylül 2022 akaryakıt litre fiyatlarında zam ya da indirim var mı? Benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Birçok kişi bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar…

EKONOMİ 03.09.2022, 17:16
Benzin ve motorine zam geliyor

Dövizde ve brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Meydana gelen değişikliklerle beraber vatandaşlar motorin ve benzin fiyatlarını yakından takip ediyor.

Sevindirici haber gelmişti, çok uzun soluklu olmadı

3 Eylül Cumartesi tarihinden geçerli olacak şekilde motorinde 2 lira 41 kuruş, benzin grubunda ise 1 lira 51 kuruş fiyat indirimi gelmişti. İndirim pompalara da yansıdı.

Fakat indirim haberi çok uzun soluklu olmadı ve benzin ile motorine zam geldi. 6 Eylül Salı tarihinden itibaren pompaya yansıyacak olan zam, motorinde 69 kuruş, benzinde ise 56 kuruş şeklinde belirlendi.

Zamdan sonra motorin ve benzin fiyatları

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre;

Motorin litre fiyatı İstanbul'da 24,52 liradan alıcı bulurken, benzinin litre fiyatı ise yaklaşık 18,66 liradan satışa sunuluyor.

Yorumlar (0)