60 uzman yardımcısı alınacak! Başvurular 11 Nisan’da başlıyor

Rekabet Kurumu tarafından farkla alanlarda değerlendirilmek üzere toplam 60 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. 

EKONOMİ 08.04.2022, 09:32 08.04.2022, 17:04
60 uzman yardımcısı alınacak! Başvurular 11 Nisan’da başlıyor

Resmi Gazete’de yer alan bilgilendirmeye göre Rekabet Kurumu, uzman yardımcısı sıfatıyla farklı meslek gruplarından toplam 60 kişiyi bünyesine kazandıracak. Paylaşılan ilanda; iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, siyasal bilimler fakültelerinden ya da işletme veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olan toplamda 25 kişinin istidam edileceği duyuruldu. 

Hukuk fakültesi mezunu 25 kişi istihdam edilecek

Hukuk fakültelerini tamamlayan kişiler için de 25 kişilik bir kadro açıldı. Geriye kalan 10 kişilik kontenjana başvuru yapabilmek için ise; yapay zekâ mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği, istatistik ve bilgisayar, yazılım mühendisliği, matematik ve bilgisayar, adli bilişim mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve elektronik mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak gerekiyor. 

11 Mayıs’a kadar başvurular alınacak

Gerçekleştirilecek olan sınavlar yazılı ve sözlü olarak yapılacak. Yazılı sınavın Ankara’da yapılacağı duyurulurken, sınav tarihi ise 29 Mayıs olarak açıklandı. Rekabet Kurumu tarafından açılan ilanlara başvuru tarihi ise 11 Nisan’da başlıyor. 11 Mayıs’a kadar sürecek olan başvuru sürecine e-Devlet üzerinden “Rekabet Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı” ve "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" aracılığı ile katılım sağlanabilecek. 

Yorumlar (0)