GSB yurt kayıtları son tarihi belli oldu! Kayıtlar nereden yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtlarına yerleşme hakkı kazanan öğrenciler için son kayıt tarihi açıklandı. GSB yurt kayıtları son tarihi ne zaman? GSB yurt kayıt işlemleri nereden yapılacak? Kayıtta problem yaşayanlar nereden yardım alacak? İşte detaylar...

EĞİTİM 14.09.2023, 15:42 15.09.2023, 17:55 Hakan Öksüz
GSB yurt kayıtları son tarihi belli oldu! Kayıtlar nereden yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurt başvuru sonuçları https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama üzerinden öğrenilebiliyor. Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, kayıt işlemlerinin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. 

GSB yurt kayıtları son tarihi 

GSB yurt kayıtları son tarihi araştırılıyor. Edinilen bilgilere göre GSB yurt kayıtları 16 Eylül Cumartesi günü saat 23.00'e kadar sürecek. İşlemler e-Devlet üzerinden yapılacak. İlk kayıt ücretinin ödenmeden kayıt işlemi tamamlanmayacak.

Kayıtta problem yaşayanlar nereden yardım alacak?

İlk kayıt ücreti ödendikten sonra e-Devlet üzerinden taahhütname onayı verilmeli. Belirtilen süre içinde ilk kayıt ücretini yatırmayanların yurt hakkı geçersiz olacak. Süreçle ilgili problem yaşayan öğrenciler ALO GSB (444 0 472) üzerinden yardım isteyebilecek.

Yorumlar (0)