Trump yıkıldı! Dostunu ve kardeşini kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump'ın "en iyi dostum" dediği öz kardeşi yaşamını yitirdi.

DÜNYA 16.08.2020, 09:11
Trump yıkıldı! Dostunu ve kardeşini kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Başkanı Donald John Trump'ın kendinden 2 yaş küçük kardeşi Robert Trump, New York'ta tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybetti.

Kardeşi Robert Trump'ın hayatını kaybetmesine dair yazılı bir açıklama yapan ABD Başkanı Donald John Trump, büyük üzüntü içinde olduğunu belirterek, "Harika kardeşim Robert bu gece huzur içinde hayata gözlerini yumdu." ifadelerini kullandı.

Robert Trump'ın kendisi için sadece bir kardeş değil aynı zamanda en iyi dostu olduğunu kaydeden ABD Başkanı Donald John Trump, "Seni şimdiden çok özlüyorum. Fakat bir gün yeniden kavuşacağız." dedi.

ABD Başkanı Donald John Trump'a verdiği büyük destekle tanınan Robert Trump'ın, bir süredir tedavi gördüğü bildirilmiş ancak hastalığına dair kamuoyuna hiç açıklama yapılmamıştı.

Robert Trump kısa süre önce Manhattan'daki New York-Presbyterian Hastanesi'ne kaldırılmıştı. ABD Başkanı Donald John Trump ise kardeşi Robert Trump'ı daha dün ziyaret etmişti.

Yetkililerden Robert Trump'ın hayatını kaybetmesinin kesin sebebine ilişkin henüz bir bilgilendirme yapılmazken, ailesinin bunu saklı tutmayı tercih ettiği belirtiliyor.

Yorumlar (0)